top of page

Over ons

IMG_3738-2.jpg

TryShy is in 2016 begonnen als "reguliere" thuissalon met onder andere krullende klanten.

Eigenaresse Trisha heeft altijd moeite gehad met haar soms  krullend en soms golvend haar. Ze had altijd het gevoel dat het haar niet in de categorie "Europees" viel, maar ook zeker niet in de. categorie "afro hair" viel. Er was geen salon die wist wat ze aanmoesten met haar krullen. Hierom is ze zelf veel op onderzoek uitgegaan en heeft ze de juiste methodes gevonden die voor haar haar werken. 

In de eerste maand na start TryShy merkte ze al snel dat nagenoeg iedereen met krullen tegen moeilijkheden aanliep als het op salons neerkomt. Het was voor haar dan ook een geweldig om haar passie en kennis voor krullen met anderen te kunnen delen. 

 

In zomer van 2016 heeft Trisha van haar passie haar werk gemaakt en is TryShy alleen verder gegaan met krullend/afro/golvend haar.
Dit is een groot succes geworden met een agenda die al maanden vooruit volgeboekt stond.

 

Na een jaar was het eindelijk tijd voor TryShy om uit te breiden. We kregen  extra team members!
Hier is  de "TryShy Cut" tot leven gekomen. Een kniptechniek gebaseerd op jarenlange ervaring en onderzoek naar krullend haa
r. 

 

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een salon met diverse kapsters die allemaal getraind zijn tot volwaardige TryShy stylists, hebben we onze TryShy products op de markt gebracht en leiden we tal van kapsters op tot TryShy Cut Stylist uit heel Benelux.

Leg je krullen in onze handen, je krullen zullen je dankbaar zijn.

bottom of page